Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Újra vannak koncertek Kecskeméten

- Advertisement -

Napjaink egyik legsikeresebb bandája, a Margaret Island újra turnézni indult, és az első állomás Kecskemét volt. A koronavírus-helyzet miatt hosszú hónapokig nélkülözték a zenekarok a közönségüket, így nem csoda, hogy többször is kifejezték a színpadon, mennyire örülnek, hogy újra embereknek játszhatnak és nem négy falnak vagy egymásnak. Az Ápoló közönsége is úgy tűnt, vágyott már erre az alkalomra. Fiatalabbak és idősebbek is táncoltak a színpad előtt.

Margaret Island koncert/Ápoló/2021.06.04.

Június 5-én szimfonikus koncert

Ma délután újabb zenei esemény lesz Kecskeméten. A Kecskeméti Szimfonikus Zenekar ad ingyenes koncertet 16 órától. A műsor: Erkel Ferenc: Ünnepi nyitány, Kodály Zoltán: Galántai táncok; Kodály Zoltán: Háry-szvit. Vezényel:Kanai Toshifumi.

Ez a koncert egy országos programsorozatnak a része. A szervező így indokolja a Grand Opening – Összefogás nevet viselő kezdeményezést:

A Magyar Művészeti Fesztiválok Szövetsége a nemzetközi pandémiás helyzet kezelésére hozott korlátozó intézkedések feloldását egy közös, egy hétvége alatt megvalósuló „Grand Opening – Összefogás” elnevezésű klasszikus zenei eseménnyel kívánja elsőként köszönteni. Az ország fontos fesztiválhelyszínein, – kisebb településein és nagyvárosaiban – a főterekre vagy emblematikus helyszínekre megálmodott közös koncerten vesz részt a Szövetség minden tagszervezete.

 

- Advertisement -
Exit mobile version