fbpx

FRISS HÍREK

Szolnokon készülnek fel a Boszniában szolgálatot teljesítő magyar katonák

- Advertisement -

Dr. Sticz László vezérőrnagy elismerően szólt a jövő januártól Bosznia-Hercegovinában békemissziós szolgálatot teljesítő katonák felkészüléséről. A törzs Szolnokon tartott gyakorlatot.

Idén tavasszal adminisztratív héttel kezdte meg felkészülését a csoport a szolnoki MH Béketámogató Kiképző Központban, emellett itt zajlott a békeműveleti lövészet és a tálcatüzelési gyakorlat is.

Sticz korábban részt vett különböző műveletekben szárazföldi hadműveleti tisztként, haderőtervező főtisztként, de volt osztályvezető, parancsnokhelyettes és csoportfőnök is. Januártól egy éven át vezetheti majd a Bosznia-Hercegovinában állomásozó békefenntartó csapatot.

A vezérőrnagy elismerően szólt a bemutatóról, köszönetet mondott, illetve sok sikert kívánt a résztvevő egészségügyi és hajózó állománynak.

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Végigmentünk a Három Határon, és nagyon nem bántuk meg

Árvalányhajas mezők, borókások, meredek homokbuckák, kilátás a Kolon-tóra, a soltszentimre Csonka-torony - noha nem egy könnyed séta a Három...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...