fbpx

FRISS HÍREK

Az állítható magasságú asztalok három irodai előnye

- Advertisement -


Az irodai munka bár a fizikai munkához képest kényelmes, mégis sok egészségügyi és mentális problémát hozhat magával. Emiatt is fontos, hogy a munkáltatók hangsúlyt fektessenek a megfelelő munkakörnyezet kialakítására, legyen szó világításról és szellőzésről vagy az ergonomikus irodai bútorok meglétéről. Ebben a cikkben az ergonomikus bútorok közül az állítható magasságú asztalt részletezzük. Nézzük tehát, hogy mi is ezen bútor három irodai előnye.

Produktivitás növelése

Érdekesen hangozhat elsőre, azonban az ergonomikus bútorok bizony pozitív hatással vannak a munkavállalók produktivitására. A minőségi állítható magasságú íróasztal ugyanis kiemelten kényelmes munkavégzést biztosít. Amennyiben pedig a napi munka során nem kell az apró kényelmetlenséggel foglalkoznunk, logikus, hogy könnyebben és hosszabb ideig tudunk munkánkra koncentrálni.

Pozitívabb hangulat és atmoszféra

Ma már a legtöbb cég nagy figyelmet fordít a béren kívüli juttatásokra, amelyek közé tartozik a munkavállalók jólétének biztosítása. A megfelelő irodai berendezés, ezen belül pedig az ergonomikus szék és az állítható magasságú asztal szintén ilyen juttatásként fogható fel. A kényelmes és egyedi igényekhez igazítható munkavégzés ugyanis nagyban hozzájárul a pozitívabb irodai hangulat és atmoszféra megteremtéséhez.

Hasonló cikkünk:  Budapesten megtámadták az ellenzéki aláírásgyűjtőket

Egészségvédelem a munkavállalók számára

Végül, de nem utolsó sorban az ergonomikus irodai bútorok kiemelt szerepet játszanak a munkavállalók egészségvédelme szempontjából. Egy állítható magasságú asztalt ugyanis nem csak tökéletesen tudsz székedhez igazítani. Hiszen ezen felül az álló munkát is lehetővé teszi. Az ülés és állás váltogatása munka közben jelentős terhet vesz le válladról, hátadról és derekadról, ezzel csökkentve az ülőmunka káros hatásait. Mindez továbbá a különböző kiegészítőkkel is növelhető, melyet megtalálhatunk az az állítható magasságú asztal tartozékaihoz szóló útmutató részleteiben.

A fotó forrása: epiximages – stock.adobe.com

(X)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megnyílt a város első P+R parkolója, egyelőre nem tolonganak az autók

Átadó nélkül használatba került Kecskemét első P+R parkolója Homokbányán. Május 16-tól bátran használhatják a kialakított placcot, akik ingyen, tömegközlekedéssel...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...