Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Aki ellátogat Orbán ünnepi beszédére, jól meg is lesz figyelve

- Advertisement -

Javában készülnek az ünnepségre Budapesten a Nemzeti Múzeumnál, ahol öt év után újra kiáll Orbán Viktor ünnepi beszédet mondani – amire már sms-ben is toborozták a hallgatóságot.

A kormányfő az elmúlt években vidéken tartotta az ünnepi beszédeit. Tavaly Kiskőrösön szólt a híveihez a kordonnal elzárt helyszínen. Orbán a múlt héten jelentette be, hogy idén március 15-én a Nemzeti Múzeum előtt mond beszédet.

Két nappal az ünnepség előtt, szerda délután már javában zajlottak az ünnepi beszéd előkészületei a Nemzeti Múzeum környékén. Olyannyira, hogy nemcsak a színpadot, díszletet és hangosítást építették, hanem több térfigyelő kamerát is kihelyeztek frissen a kiskörúton.

Bayer Zsolt és társai februárban még tervezgettek egy Békemenet március 15-én, de aztán ezt az álláspontjukat felülbírálták, és „Lelki Békemenetre” változtatták az eredeti elképzelésüket.

A HVG cikkében fotógalériát is találnak az előkészületekről.

- Advertisement -
Exit mobile version