fbpx

FRISS HÍREK

Értem- nem értem- de mégis értem: a Magyar Péter jelenség egy influenszer szemével

- Advertisement -

Nem csak napról napra, hanem már óráról órára változnak az események Magyar Péter kapcsán. Ez a jelenség már Pottyondy Edinát is lebénította, képtelen volt szokott időben publikálni heti vlogját – derül ki az influenszer egy Instagram-posztjából. Végül elkészült a videó, amit szerda reggel publikált is.

De visszatérve az Instagram-bejegyzésre: már kész volt a szöveg, csak állandóan át kellett írni az események sodrásában- írja Pottyondy. Aztán egy ponton már képtelenség lett volna. Így fogalmaz:

„Az a helyzet, hogy nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter jelenségről. Elvesztem a Messiás-skálán. Másrészt nem tudok megbirkózni azzal a feladvánnyal, hogy mennyire lehet az ember áldozathibáztató, mennyire ízléses egy másik nő traumáját megkérdőjelezni, miközben végtelenül undorít és elbizonytalanít, hogy tizennégy éve minden kicsit is népszerű ellenzéki szereplőre az a válasz, hogy homoszexuális, hogy nőverő, hogy gyermekbántalmazó, hogy dollárbaloldal, hogy amerikai ügynök. Rohadj meg Rogán Antal!”

Pottyondy nem érti, mi van, mert helyenként belenyilall, hogy de, érti – mire aztán kiderül: mégsem. Majd időt kér, mire tudja, hogy mit gondoljon és videót készítsen:

Hasonló cikkünk:  Egy hónap alatt 143 millió forintot tapsolt el a Megafon facebookos hirdetésekre

„Addig is nagyon várom a csütörtököt, hogy tényleg olyan dokumentumokkal áll-e a nyilvánosság elé Magyar Péter, amibe belebukik a kormány. (De legalább Rogán távozzon!)” (444.hu)

A reggel posztolt videóban pedig így fogalmaz:

„Magyar Péter nem pusztán egy újabb ellenzéki messiás, hanem egyszerre a fekete ruhás nővér, az atombombás Simicska, a kék szalagos Márki-Zay, a kámforrá váló Pesty László… jelenleg nem pusztán egy politikai szereplő, hanem Magyarország első számú celebritása.”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...