fbpx

FRISS HÍREK

Kezdődik a grillszezon, érdemes beszerezni minden szükséges eszközt!

- Advertisement -

A grillezés igencsak nagy divat manapság. Amint beköszönt a jó idő, megyünk ki a szabadba, a főzés odakint pedig különleges lehetőségeket tartogat. A finom ételek elkészítéséhez a legjobb a faszenes grill, de ma már más változatok is szóba jöhetnek.

Milyen grillkészülékek kaphatók?

A premiumshop24.hu webáruház kínálatában is hamarosan megjelennek a különböző grillek, konkrétan a Weber grillekkel bővítik termékválasztékukat. Nem véletlen, hogy erre a nívós márkára esett a választás, hiszen a minőség itt is garantált.

A Weber grillek között az alábbi típusokat találjuk meg:

  • Gázgrillek
  • Elektromos grillek
  • Faszenes grillek
  • Fapellet tüzelésű grillek
  • Hordozható grillek

Az igényeinket és a lehetőségeinket szem előtt tartva lesz érdemes választani a kínálatból. Egy panelház emeletén ugyanis más módon kell megoldani a sütést-főzést, mint egy kertes házban. Az előbbi esetben egy elektromos grill lehet a megfelelő, míg az utóbbinál szóba jöhet a faszenes változat is. Ha viszont nincs kedvünk, időnk bajlódni a tüzeléssel, a modern gázgrillek is épp olyan jók lehetnek.

De persze az sem mindegy, milyen gyakran kerül elő a készülék, ahogyan az sem, hogy magunknak, a családunknak tervezünk-e egy-egy ebédet ily módon, vagy rendszeresen tartunk grillpartikat a barátoknak.

Mire lesz még szükség?

A premiumshop24.hu-n a Weber grill tartozékokat már most megtaláljuk. Gondoljuk át, mire lehet szükség!

A faszenes vagy fapelletes grill esetében például biztosan kell majd brikett, faforgács, faszén. Nincs is jobb, a hagyományos, füstölt ízeknél! Gondoskodjunk hőmérőről, amely segíti a sütést, hogy tudjuk, mikor lesz kész az étel.

Hasonló cikkünk:  Aki június 9-én külföldön lesz, az nem voksolhat az önkormányzati választáson

De olyan kiegészítőket is be kell majd szerezni, mint a forgatónyárs, a grillrács, grillprés, grillkupola, és persze a serpenyők. Ne feledkezzünk meg a sütögetéshez fontos eszközökről sem: kenőecset, grill-lapát, grillcsipesz.

Nemcsak csirkét és disznót süthetünk a rácsokon: készülhetnek így tengeri herkentyűk és pizza is. Az ezekhez való kellékek is fontosak!

Ha elég nagy a kertünk, akkor akár odakint is elfogyaszthatjuk a finom ebédet. Az asztal megterítéséhez kérhetjük a csemetéink segítségét is, a mosogatás pedig gyerekjáték lesz, hiszen a Weber grill alkatrészei mosogatógépbe is tehetők.

A karbantartás eszközei

Ahhoz, hogy egy grillkészlet sokáig a javunkat szolgálja, fontos a megfelelő karbantartás is. Sose tegyük el anélkül a készüléket, hogy meg ne tisztítottuk volna. Zománctisztítók, grillkefék és egyéb eszközök is rendelkezésre állnak ehhez.

Még ha kint is tervezünk grillezni, akkor is mindenképpen óvjuk a terméket az időjárástól: használat után tegyük zárt helyre, például a garázsba, és csak akkor vegyük elő, mikor valóban a sütögetéshez készülünk elő. De szerencsére védőhuzatot is rendelhetünk a modellekhez.

Érdemes ellátogatni a fent említett webáruház oldalára, ahol hamarosan mindent egy helyen megtalálhatunk, ami a grillezéshez kell.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...