Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kezdődik a grillszezon, érdemes beszerezni minden szükséges eszközt!

- Advertisement -

A grillezés igencsak nagy divat manapság. Amint beköszönt a jó idő, megyünk ki a szabadba, a főzés odakint pedig különleges lehetőségeket tartogat. A finom ételek elkészítéséhez a legjobb a faszenes grill, de ma már más változatok is szóba jöhetnek.

Milyen grillkészülékek kaphatók?

A premiumshop24.hu webáruház kínálatában is hamarosan megjelennek a különböző grillek, konkrétan a Weber grillekkel bővítik termékválasztékukat. Nem véletlen, hogy erre a nívós márkára esett a választás, hiszen a minőség itt is garantált.

A Weber grillek között az alábbi típusokat találjuk meg:

  • Gázgrillek
  • Elektromos grillek
  • Faszenes grillek
  • Fapellet tüzelésű grillek
  • Hordozható grillek

Az igényeinket és a lehetőségeinket szem előtt tartva lesz érdemes választani a kínálatból. Egy panelház emeletén ugyanis más módon kell megoldani a sütést-főzést, mint egy kertes házban. Az előbbi esetben egy elektromos grill lehet a megfelelő, míg az utóbbinál szóba jöhet a faszenes változat is. Ha viszont nincs kedvünk, időnk bajlódni a tüzeléssel, a modern gázgrillek is épp olyan jók lehetnek.

De persze az sem mindegy, milyen gyakran kerül elő a készülék, ahogyan az sem, hogy magunknak, a családunknak tervezünk-e egy-egy ebédet ily módon, vagy rendszeresen tartunk grillpartikat a barátoknak.

Mire lesz még szükség?

A premiumshop24.hu-n a Weber grill tartozékokat már most megtaláljuk. Gondoljuk át, mire lehet szükség!

A faszenes vagy fapelletes grill esetében például biztosan kell majd brikett, faforgács, faszén. Nincs is jobb, a hagyományos, füstölt ízeknél! Gondoskodjunk hőmérőről, amely segíti a sütést, hogy tudjuk, mikor lesz kész az étel.

De olyan kiegészítőket is be kell majd szerezni, mint a forgatónyárs, a grillrács, grillprés, grillkupola, és persze a serpenyők. Ne feledkezzünk meg a sütögetéshez fontos eszközökről sem: kenőecset, grill-lapát, grillcsipesz.

Nemcsak csirkét és disznót süthetünk a rácsokon: készülhetnek így tengeri herkentyűk és pizza is. Az ezekhez való kellékek is fontosak!

Ha elég nagy a kertünk, akkor akár odakint is elfogyaszthatjuk a finom ebédet. Az asztal megterítéséhez kérhetjük a csemetéink segítségét is, a mosogatás pedig gyerekjáték lesz, hiszen a Weber grill alkatrészei mosogatógépbe is tehetők.

A karbantartás eszközei

Ahhoz, hogy egy grillkészlet sokáig a javunkat szolgálja, fontos a megfelelő karbantartás is. Sose tegyük el anélkül a készüléket, hogy meg ne tisztítottuk volna. Zománctisztítók, grillkefék és egyéb eszközök is rendelkezésre állnak ehhez.

Még ha kint is tervezünk grillezni, akkor is mindenképpen óvjuk a terméket az időjárástól: használat után tegyük zárt helyre, például a garázsba, és csak akkor vegyük elő, mikor valóban a sütögetéshez készülünk elő. De szerencsére védőhuzatot is rendelhetünk a modellekhez.

Érdemes ellátogatni a fent említett webáruház oldalára, ahol hamarosan mindent egy helyen megtalálhatunk, ami a grillezéshez kell.

- Advertisement -
Exit mobile version