Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Videó – Az első Diákszínházi Napon mutathatták be a kecskeméti színjátszók tehetségüket

- Advertisement -

Színjátszó diákok foglalták el az Ifjúsági Otthon udvarát április 13-án délelőtt, hogy egy kis bemelegítés után részt vegyenek az első Diákszínházi Napon.

Rácz Annamária csoportvezető-rendező, a Diákszínházi Nap egyik szervezője elmondta, hogy a tavaszi fesztivál programjaiban tovább él a múltban nagy sikerrel futó Fringe összművészeti fesztiválon megszokott programok egy része, így a tánc, divatbemutató, képzőművészet. A kecskeméti színjátszók azonban idén Budapestre jelentkeztek, ugyanis ott tartják meg a regionális diákszínjátszó találkozót.

A Diákszínházi Napot arra találták ki, hogy a színjátszók egyrészt bemelegítsenek különböző tréningek során a nyáron megrendezésre kerülő PASZT-ra (Parádi Színjátszó Tábor), valamint az este megtartott előadásokkal a kecskeméti közönség előtt is bemutatkozhassanak. A Kiskatonások színjátszó csoport, a Kadásokk Színjátszókör és az Ifjú Morbid Színpad pedig ezt meg is tették, nagy sikerrel.

YouTube video player

- Advertisement -
Exit mobile version