fbpx
20 C
Kecskemét
2024. június 26., szerda

FRISS HÍREK

Logikátlannak és kényelmetlennek tűnik a Bethlenvárosban épülő új parkoló

- Advertisement -

Egy olvasói levél hívta fel szerkesztőségünk figyelmét arra, hogy a leendő Kik és Rossmann üzletek Bethlenvárosban épülő parkolója sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, amikből akár még kellemetlenségek is adódhatnak.

Az építkezés a Budai út és a Március 15. utca kereszteződésében, közvetlenül a Penny Market mellett zajlik. Információink szerint a parkoló a szintén most készülő Rossmann üzletének vásárlói igényeinek kielégítésére szolgál majd, a beruházó TT1 Ingatlan Kft. azonban egyelőre csak „kereskedelmi ingatlannak” nevezi.

„Nem vagyok egy bejelentgető ember, de hónapok óta látom otthonomból ezt az építkezést és úgy gondolom, hogy teljesen logikátlan lett a parkoló” – kezdte levelét a KecsUP olvasója, Ildikó.

Fotó: KecsUP

Olvasónk leginkább azt kifogásolta, hogy – a kötelező haladási irányt figyelembe véve is – szűkösnek tűnnek az utak. A szűk utakra tekintve megfordult a fejében, hogy igen bonyodalmas lehet pár helyről a kiállás, különös tekintettel azokra a szakaszokra, ahol mindkét oldalon parkolnak. A fentebbi képen ráadásul azt is megfigyelhetjük, hogy a nagyfeszültségű oszlop előterében 2 olyan merőleges parkolót is elhelyeztek, amelyekből a jelenlegi állapotok szerint fizikai képtelenség lenne kiállni „telt ház” esetében.

Hasonló cikkünk:  Csütörtökön kezdődik a CityRocks-KecskemétRocks Fesztivál

Fotó: KecsUP

Ildikó hozzátette: mivel a Budai útról kell behajtani, így értelmetlennek tartja, hogy a képen is látható kötelező haladási irány az elágazásnál egyenesen, tehát nem jobbra viszi az autósokat. Úgy véli, ennek pont fordítva kéne lennie, hiszen a parkolóból a főútra hajtva csak jobbra lehet menni – úgy tűnik, a tervező mintha felcserélte volna azokat irányokat, amelyeket a logika diktál.

Ha van véleménye a téma kapcsán, akkor írjon nekünk a szerkesztoseg@kecsup.hu-ra!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...