fbpx
20.1 C
Kecskemét
2024. június 21., péntek

FRISS HÍREK

Ákos koncertezik szombat este Kecskeméten, van, aki már reggel óta várja

- Advertisement -

Szombaton 20 órakor lép színpadra az énekes Kecskeméten, a Lestár téren. A színpad készen áll és várja az előadóművészt. Szombat délelőtt egy sátor alatt megláttunk jó pár embert, akik mint kiderült, már órák óta lecövekelték magukat a színpad környékén. Az itt lakók továbbra is nehezményezik a kijelölt helyszínt.

„Már péntek este 10-kor megérkeztünk, hogy az első sorban tomboljunk a ma esti programon. Minden koncertre elmegyünk” – mondták.

Fotó: Varga László

Nagy a sürgés forgás a belvárosban, az utolsó simításokat végzik a hatalmas színpadon. Megjelentek az első igazán fanatikus rajongók. A környéken élők még továbbra is nyugtalanok. A lakóközösség a koncert előtti nap kapott végre tájékoztatást a felfordulással kapcsolatban, ebben közölnek információt a lezárásokról, forgalomkorlátozásokról. A levélből kiderül, hogy június 2 -án bontják el az építményt.

Király József polgármesterjelölt juttatott el hozzánk egy, a jegyzőnek általa írt levelet, amely lakossági panasz bejelentését tartalmazza. A közvetlen társasházban élők továbbra is aggódnak a zajhatások kapcsán.

Hasonló cikkünk:  Megnyesett fák, por és kordon a városházi programok mellékterméke

Mint mondhatnánk? Minden kilátogatónak kellemes szórakozást kívánunk, a társasház lakóinak pedig nyugalmas estét – már amennyire lesz rá lehetőségük. Kíváncsian várjuk az est utózöngéit.

Ingyen vállalta Ákos

Mint előző cikkünkben már beszámoltunk, Ákos a Nyitott Városháza program keretein belül ad ingyenes koncertet. Felmerül a kérdés, hogy így a választás előtt egy héttel mi is adta az ötletet erre az eseményre. Továbbá az is kérdés, a Bonanza Banzai volt frontemberét mi motiválhatta a fellépési díjtól való eltekintésre.

Tudvalevő, hogy Ákos közel áll a tűzhöz. Betekintettünk a nyilvános adatokba, amely bárki számára elérhető a neten. A művész cége igen nyereségesnek bizonyult az elmúlt időszakban. Az Fehér Sólyom Bt. adataiból kiderül, hogy az előző évben az árbevétel 468 millió forint volt, melynek adózott eredménye 335 millió forint volt. Osztalékot nem vett ki az énekes. A cég megtakarítása 673 millióra rúg. Ezek nagy része állampapírokban nyugszik.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Alá kellett dúcolni a mentőfeljárót és a rendelőintézet gyalogos feljáróját a kecskeméti kórházban

A mentőfeljárót fémoszlopokkal, míg a rendelőintézethez felvezető gyalogos feljárót egyelőre fagerendákkal támasztották alá. Elég nagy foltokban kilátszik a vasbetonszerkezet. Olvasónk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...