fbpx
14.1 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Vádat emeltek az apját hasba szúró kecskeméti férfi ellen

- Advertisement -

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly novemberben egy családi veszekedés után  konyhakéssel szúrta hasba az apját.

A férfi az apjával és az anyjával élt közös háztartásban egy kecskeméti családi házban. A férfi ittas állapotban időnként kötekedett és agresszív volt, és már korábban is előfordult, hogy tettlegességig fajult az apa és a fia közötti vita.

2017-ben a férfi baltával fenyegette meg ittasan az apját, ami miatt a rendőrséget is kihívták, majd pszichiátrián is kezelték. Tavaly novemberben ismét összevesztek, ami miatt a terhelt távozott otthonról és az éjszakát egy ismerőse házának melléképületében kívánta tölteni.

Éjjel 11 óra körül azonban a férfi váratlanul hazatért, de szülei nem akarták a kapun beengedni. A gyerekük ettől haragra gerjedt, s a kiskaput berúgva bement az udvarra. Itt az apjával ismét vitatkozni kezdett és eközben egy nála lévő konyhakéssel egyszer hasba szúrta az apját, majd elment.

Hasonló cikkünk:  Az 52-es főút fáinak kijelölése indokolt volt, de kivágásukra egyelőre nincs szükség

A családfő a szúrás miatt a mellüregbe hatoló, közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett, ami nyolc napon túl gyógyult. A rendőrök az elkövetőt november 10-én őrizetbe vették, majd a bíróság letartóztatta. Az ügyészség letöltendő börtönt kért az elkövetőre.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...