fbpx

FRISS HÍREK

Remek táborozás 2022-ben is

- Advertisement -

Tudjuk, hol leszel idén nyáron: a PEOPLE TEAM (PT) nyári gyerektáboraiba már most is lehet jelentkezni. Fixáld le mielőbb a dátumot, hogy a későbbiekben ne okozzon fejfájást, hol töltöd a vakációt!

Július 24–30., július 31. – augusztus 6., augusztus 7–13.: ezek a PT új generációs táborainak turnusai. A legszívósabb táborlakók akár három hetet is eltölthetnek a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégiumában, azaz a PT helyszínén. Ebben az esetben sem kötelező ugyanazt a témát választani: akár mindhárom turnusban érkezhetsz más-más szekcióra.

A témák ezúttal is változatosak. Lesz angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, brókerek és tőzsdecápák tábora, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, írótábor, tudóstábor, színházi tábor, kuktatábor, sport- és tánctábor, valamint 3D konstruktőrök tábora.

Hasonló cikkünk:  2020-ban 19 ezer, 2023-ban 34 ezer magyar vándorolt ki Magyarországról 

Több száz gyerek jól megfér egymás mellett a hatalmas területen, ahol délelőttönként az általad választott téma szerinti foglalkozásokon ülteted majd gyakorlatba az elhangzottakat, délutánonként és esténként viszont összeröffenhetsz a veled együtt érkező (meglehet, hogy más PT-táborban részt vevő) tesóddal vagy barátaiddal, új arcokkal ismerkedhetsz, akikkel csapatversenyeken mérettethetitek meg magatokat, énekelhettek, strandolhattok vagy amit csak szeretnétek – a PT-ben semmi sem kötelező. Ja, mégis: jelentkezni. Ezt ide kattintva teheted meg.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...