fbpx
15.3 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Két hét a színház bűvöletében – Idén nyáron is színjátszó tábor Kecskeméten

- Advertisement -

Színházi tábor 13–17 éveseknek: a PEOPLE TEAM kéthetes kecskeméti nyári tábora kitartó és alkotni vágyó kamaszok jelentkezését várja.

A színészek élete nem csak csillogás. Folyamatosan próbálnak, keményen dolgoznak, hogy beleéljék magukat a megtanult szövegek minél hitelesebb előadásába, a megfelelő színpadi mozgás elsajátításába. A PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti színházi tábora két hét alatt szinte a semmiből épít fel egy bemutatásra kész színdarabot – meglehet, hogy pont a te közreműködéseddel.

A PT színésztáborába 13 és 17 év közötti kamaszokat várnak, akik a nyári szünetet hasznosan és intenzíven szeretnék eltölteni. Az alapítvány tematikus táborai közül a színházi szekció az egyetlen, amely kétturnusnyi időt vesz igénybe, vagyis 2022-ben július 31. és augusztus 13. között érhető el. A színészpalánták a napi 7-8 óra próba után is együtt vannak, a szekciók közül ők dolgoznak együtt a legszorosabban, még az is előfordulhat, hogy éjszakába nyúlóan gyakorolnak – a fáradtság érhető, azonban megéri a befektetett energia, hiszen életre szóló élményeket szereznek a táborban, amely a pályaorientációban is segítheti őket. A jó fej, fiatal PT-s tanárok pontosan megértik, milyen az, ha valaki még csak a szárnyait bontogatja, és szeretne a témához kapcsolódó irányban továbbtanulni. Többségében ők is hallgatók, vagy nemrég fejezték be az egyetemet, de a meghívott vendégek sorában évtizedek óta a pályán lévő, nagy nevek, színművészeken kívül rendezők is megtalálhatók, például a korábbi években felbukkant többek között Pogány Judit, Bánfalvi Eszter, Gigor Attila és Csupó Gábor is. Ha úgy érzed, a világ nem lenne teljes beszédtechnika-órák, éneklés, tánc és olvasópróbák nélkül, akkor jelentkezz ide kattintva!

Hasonló cikkünk:  Volt kormánypárti politikus cége építené a kecskeméti kamionparkolót

A PEOPLE TEAM 31 éve működő gyerektáborai teljes ellátást és szállást kínálnak, hogy minden résztvevő arra tudjon koncentrálni, ami igazán fontos: az önfejlődésre. Itt olvashatsz bővebben a színházi táborról: https://peopleteam.hu/taborok/szinhazi-tabor-nyari-tabor/, ha pedig érdekelnek PT-s tapasztalatok, videók és képek, akkor böngéssz a https://gyermektabor.info oldalán.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...