fbpx
7.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Sorsdöntő meccs a KTE NBI-be jutásával kapcsolatban

- Advertisement -

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 37. fordulójában a Szombathelyi Haladás vendége lesz vasárnap 18:30-as kezdéssel. A szezon utolsó idegenbeli mérkőzésén a győzelem rengeteget érne, de kevés nehezebb ellenféllel találkozhatnánk, mint aktuális riválisunk – írja a KTE a meccs beharngozójában.

Az utóbbi hetekben viszont újra azt az arcát mutatja a Haladás: hét mérkőzésen csupán kettő kapott gól, közben sikerült megverni a DVTK-t és a Siófokot is, miközben a Vasas ellen is összejött a pontszerzés. A hazaiak kerete tele van rutinos, korábbi válogatott játékosokkal a védelemben, míg a támadókban és a középpályásokban megvan a fiatalos lendület.

A KTE jó hangulatban készülhetett ezen a héten is, hiszen 11 mérkőzés óta nem talált legyőzőre a bajnokságban, legutóbb a Tiszakécskét sikerült megverni 1-0-ra. A csapat továbbra is a 2. helyen áll, a forduló előtt három ponttal megelőzve a DVTK-t, és egy újabb siker bizony hatalmas lépést jelentene ennek a pozíciónak a megtartásához. Az őszi mérkőzés miatt is lehet egy kis pluszmotiváció a játékosokban, hiszen akkor 1-0-ra nyert a Haladás a Széktói Stadionban.

Hasonló cikkünk:  Horváth Krisztofer, a KTE futballistája a hatodik legértékesebb NB I-es játékos a CIES-nél

A meccset az M4 élőben közvetíti.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...