fbpx

FRISS HÍREK

Élő adásban mondott fel a debreceni rádiós

- Advertisement -

NER-közeli médiumban ritkán hallani olyanokat, mint amiket Molnár Gina élő adásban mondott. 12 év után őszinte elköszönést választott a rádiós, aki a Best FM Debrecent hagyja el – írta meg a Debreciner. Elmondta, hogy amikor anno ideérkezett, a Best FM-et tartotta a vidéki rádiózás csúcsának, de a politikai nyomás miatt sok minden megváltozott, már rég csak átutazónak érzi magát a rádiónál.

A kata körüli változások is megerősítették az elhatározását, hiszen miközben a kormány a gazdaság kifehérítéséről beszél, senki sem szívesen jelenti be a dolgozóit.

„Engem sem fognak, pedig bíztam benne, hogy tizenkét év után nőként, gyermekvállalás előtt ez nem kérdés, ha Magyarország leggazdagabb emberének dolgozom” – mondta el a rádiós utalva ezzel arra, hogy a rádióadó Mészáros Lőrinc közeli üzletemberek kezében van.

Hasonló cikkünk:  Aki június 9-én külföldön lesz, az nem voksolhat az önkormányzati választáson

Molnár Gina bátorságot szeretne adni azoknak, akik hasonló helyzetben vannak és félnek változtatni. „Szerintem nem kell, mert a bátorság nagyon egyszerű: vessző helyett pontot kell tenni, és valahogyan biztosan lesz” – mondta, majd elköszönt végleg.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...