Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kecskeméti stand lett a legszebb az Ipar Napjai kiállításon

- Advertisement -

Bár a Hungária Pumpen Kft. vette át az oklevelet, az elismerés nem ennek a cégnek szólt. Korom Róbert tulajdonos-ügyvezető a fiának és kollégáinak a csapatát segítette ki, akiknek a közös cége még nem jött létre. Ezért a Hungária Pumpen Kft. intézte a kiállításon való részvételüket. Tehát az oklevelet valójában a Fusion4 csapata kapta. Ez négy szakmát fog össze. Álló- és mozgóképek készítését, grafikai tervezést, programozást és marketinget. Vagyis ipari honlapok készítésével foglalkoznak.

Korom Róbert a KecsUP-nak elmondta, hogy tapasztalatuk szerint sok cég még mindig nem követi a trendeket. Sem kinézetben, sem funkciókban, sem működésben. Így a keresők nem találják a honlapot, nem kompatibilis mobil eszközökkel. Megrendelőket buknak. Ezekre hívják fel a figyelmet a kiállításon, amely május 17-ig tart a Hungexpo területén Budapesten.

forrás: Fusion4

Az elismerésre egyáltalán nem számítottak, így megdöbbentek, amikor a gálán a kiállítás szervezői kihívták őket és átadták az oklevelet. 570 kiállító cég közül hármat díjaztak, a Fusion4 a közepes méretű standok kategóriában ( 40-100 nm ) lett a legjobb.

A Fusion4 négy vállalkozóból áll, akik korábban külön-külön dolgoztak saját területükön. Egy kecskeméti BNI csoportban ( vállalkozásokat segítő hálózat ) találkoztak egymással, itt kezdődött az ismerkedés, és ennek lett az eredménye, hogy fuzionálnak egy cégbe. A kiállítás volt az első megjelenésük, így különösen nagy értéke van az elismerésnek számukra.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version