Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Azért van a Kik-Fornak kalocsai ügyvédje, mert ő volt a legolcsóbb

- Advertisement -

Írtunk korábban Filvig Gézáról, aki amellett, hogy az önkormányzati tulajdonú Kik-For Kft. jogi képviselője, a következőket lehet róla tudni még:

  • Kalocsán kormánypárti önkormányzati képviselő
  • ő lesz Kalocsán a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje
  • a fideszes vezetésű solti önkormányzatnál koordinációs munkatárs havi bruttó 340 ezer forintért
  • a fideszes vezetésű Bács-Kiskun Megyei Önkormányzatnál bizottsági tag 45 ezer forintért.

Levélben kerestük meg a Kik-For vezetését, arról érdeklődve, hogy miért van kecskeméti önkormányzati cégnek kalocsai jogi képviselője? Kecskeméten nem volt megfelelő jogász?  Az ügyvezető Minda Imre László válaszolt is. Azt írja:

„A jogi képviseltre benyújtott legkedvezőbb árajánlatot fogadtuk el, tehát az volt az előnye, hogy jobb árat adott. Jogászunkkal 2015 óta van szerződésünk.”

Szóval, ha az olvasóink arra tippeltek, hogy talán azért ő, mert kellően és nyíltan a kormánypártoknak dolgozik, akkor tévedtek. Ő volt a legolcsóbb. Az már csak hab a tortán, hogy éppen jó pártkatona is. Erre mondják, hogy kész főnyeremény.

- Advertisement -
Exit mobile version