fbpx
-1.5 C
Kecskemét
2022. január 19., szerda

FRISS HÍREK

Legalább 7 éves már a Beretvás közi kátyú

A Google fényképezős autója 2012-ben ment végig a Beretvás közön. A felvételen jól látható, hogy a defekteket okozó kátyú már akkor is ott volt, igaz a fotózás idejében igen jó állapotban. Látszódik az is, hogy akkoriban a körülvágásos módszerrel is próbálkoztak. De mivel a vágás mellett nem volt sértetlen a burkolat, hanem töredezett, ezért a körülvágásos módszer sem tudta 10 évig kitolni a javítás élettartamát. Azóta 7 év telt el, és már ki tudja mikor lett olyan az út, mint amilyen most is.

Tehát egy régi és jól ismert kátyúról van szó, ideje lenne már valóban valamilyen tartós megoldással kijavítani. Persze tudjuk, hogy ez csupán egy a sok ezer kátyúból, de mivel az utak karbantartása önkormányzati feladat ( vagy a Magyar Közúté ), ezért joggal várható el, hogy ezt el is végezzék.

Hasonló cikkünk:  Tovább álltak a váratlan vendégek, a párduc Szolnok felé, a flamingók Böddi-szék irányába

A Beretvás köz egyik átka az áthaladó jelentős forgalom, ami nem is csoda, hiszen utak nem épültek, házak viszont Kadafalván és Ballószögön egyre inkább. Vagyis folyamatosan növekszik a közlekedők száma. A most elkezdett Gábor Dénes út ( Decathlon körforgalomtól a helvéciai útig ) viszont csak abban az esetben enyhíti ezt a problémát, ha megosztja a forgalmat és nem átveszi azt. Utóbbi esetben pont olyan forgalom lesz itt, mint most a Beretvás közön. Pláne, ha számításba vesszük, hogy a Homokbányán épülő lakások és munkásszállók lakóinak egy része is ezt az utat választja majd az Izsáki út helyett. Akkor még nagyobb is lehet a forgalom, mint amennyivel most a Beretvás köz küzd.

Hasonló cikkünk:  Nincs meglepetés: Bodrozsán-Szeberényi csata lesz tavasszal

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...