fbpx

FRISS HÍREK

Legalább 7 éves már a Beretvás közi kátyú

- Advertisement -

A Google fényképezős autója 2012-ben ment végig a Beretvás közön. A felvételen jól látható, hogy a defekteket okozó kátyú már akkor is ott volt, igaz a fotózás idejében igen jó állapotban. Látszódik az is, hogy akkoriban a körülvágásos módszerrel is próbálkoztak. De mivel a vágás mellett nem volt sértetlen a burkolat, hanem töredezett, ezért a körülvágásos módszer sem tudta 10 évig kitolni a javítás élettartamát. Azóta 7 év telt el, és már ki tudja mikor lett olyan az út, mint amilyen most is.

Tehát egy régi és jól ismert kátyúról van szó, ideje lenne már valóban valamilyen tartós megoldással kijavítani. Persze tudjuk, hogy ez csupán egy a sok ezer kátyúból, de mivel az utak karbantartása önkormányzati feladat ( vagy a Magyar Közúté ), ezért joggal várható el, hogy ezt el is végezzék.

Hasonló cikkünk:  Kiképzési repüléseket végeznek Kecskemét felett

A Beretvás köz egyik átka az áthaladó jelentős forgalom, ami nem is csoda, hiszen utak nem épültek, házak viszont Kadafalván és Ballószögön egyre inkább. Vagyis folyamatosan növekszik a közlekedők száma. A most elkezdett Gábor Dénes út ( Decathlon körforgalomtól a helvéciai útig ) viszont csak abban az esetben enyhíti ezt a problémát, ha megosztja a forgalmat és nem átveszi azt. Utóbbi esetben pont olyan forgalom lesz itt, mint most a Beretvás közön. Pláne, ha számításba vesszük, hogy a Homokbányán épülő lakások és munkásszállók lakóinak egy része is ezt az utat választja majd az Izsáki út helyett. Akkor még nagyobb is lehet a forgalom, mint amennyivel most a Beretvás köz küzd.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...