Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Angliából hazatérő védővel bővült a Kecskeméti TE kerete

- Advertisement -

Szalai Gábor Kecskeméten kezdett el futballozni, majd nagyon gyorsan az akadémia növendéke lett, ahol egészen 2017-ig pallérozódott. Noha főleg a védelem közepén érzi jól magát, a másik kapunál sem jött soha zavarba, igazán gólerősen futballozott minden korosztályos csapatában. 2017-ben egy kihagyhatatlan lehetőséget kapott, felvételt nyert az angliai Brooke House College-ra, ahol két évet töltött el.

A kecskeméti nevelésű játékos jól érezte magát Angliában, ugyanakkor örül annak, hogy gyerekkori álma is megvalósult azzal, hogy a KTE-ben szerepelhet:

„Nagyon élveztem ez a két évet Angliában, az iskola, a csapat, minden tökéletes volt számomra. Ez a fejezet azonban lezárult nyáron, hiszen koromból fakadóan is már kiléptem az akadémia rendszerből. Akadtak ezt követően lehetőségeim kint is, de ezeket nem éreztem olyannak, amik feltétlen megfelelőek lettek volna. A hazatérés mellett döntöttem, végül jött a klub megkeresése, aminek nagyon megörültem. Amikor még kisebb voltam, mindig jártunk ki itthon NBI-es meccsekre, természetesen nekem is az volt a célom, hogy egyszer majd odakerüljek. Most az élet úgy hozta, hogy az NBIII-ban szerepel a KTE, de pozitív szezont várok magamtól és a csapattól is. Megvannak a céljaink és az álmaink, úgy érzem én is megkaphatom a lehetőséget ahhoz, hogy fejlődjek.”

A Kecskeméti TE számára vasárnap már elkezdődik az NB3-as bajnokság. Vasárnap 17 órakor a Dabas-Gyónt fogadják a Széktói Stadionban.

kecskemetite.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version