Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Hivatalosan még nem látható a Hírös7 programja

- Advertisement -

Nem kapkodják el a szervezők az idei Hírös7 programjának publikálását. A rendezvény honlapján a HAMAROSAN felirat látható. Mindez úgy, hogy bő 3 hét van vissza. Pedig a főoldalon azt írják, válasszunk a programok közül. De azok nincsenek feltöltve.

Persze a sajtó egy része lehozta már a várható koncerteket és eseményeket, és pogácsás zacskókon is olvasható volt pár részlet.

Az önkormányzati tulajdonú hiros.hu pedig óriási szervezéssel megszerezte az önkormányzati tulajdonú szervező cégtől a programot. Látjuk magunk előtt azt a kitartó és kemény újságírói munkát, amely meghozta a sikert.

A két nagy durranásnak Ákos és Geszti Péter fellépését szánják. Ákos az a zenész, aki szerint a nőknek nem az a dolga, hogy egyenlők legyenek a férfiakkal. Hanem, hogy szüljenek és tartozzanak valakihez. Geszti pedig az a fellépő, akinek cége megalkotta a poligon kecskét, és akinek a cége – információink szerint –  jelenleg a város új honlapján dolgozik. Egyik így, másik úgy kedves a város vezetésének.

Ettől persze még a fesztivál lehet akár jó is. Bor, sör, pálinka biztosan lesz. Programok pedig hamarosan. Mi megvárjuk ezt, és akkor szemezgetünk majd belőlük.

- Advertisement -
Exit mobile version