fbpx
9.8 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Szentmisét tartanak Gereben Lívia meggyógyulásáért

- Advertisement -

Pénteken este hét órakor, a szekszárdi Béla király téri nagytemplomban Gereben Lívia gyógyulásáért imádkoznak. Ezzel együtt adományt is gyűjtenek, amelyet a Szekszárdon játszó, tehetséges kosárlabdázó felépülésének megsegítésére a családnak juttatnak el. A Hungária Takarék biztosítja ehhez a gyűjtődobozt, amelyet már eleve nem üresen visznek el a templomba.

Továbbá szintén nagy erőt adhat Líviának az a gesztus, amelyet a női válogatott gyakorol a most zajló Európa-bajnokságon ( a cikk írásakor negyeddöntőt játszanak ). Az edzéseken Lívia életnagyságú fotóját kivetítik az edzéseken.

A szekszárdi klub sportigazgatója úgy nyilatkozott, hogy Gereben Lívia megkapta a második kemoterápiás kezelést, és ezt jobban viselte, mint az elsőt. Továbbá jó jelek, hogy megjött az étvágya, rendben van a vérnyomása. Jobb a kedve is, és a két kezelés között már ellátogatott a tolnai megyeszékhelyre is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...