Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Aggódnak a szurkolók a KTE felkészülése miatt

- Advertisement -

A Grassroots Európa Kupa küzdelmei a Széktói Stadionban zajlanak, és ezért azon aggódnak a Kecskeméti TE NB3-as felnőtt futballcsapatának szurkolói, hogy nem tudnak a legjobb körülmények között készülni így Zoran Kunticék.

A korábbi években a műkerti pályákon zajlottak ezek a meccsek egyébként, amelynek társszervezője az az Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány, amely vezetőjéről, Radics Kálmánról már korábban írtunk.

Az ügyben megkerestük a Széktói Stadiont üzemeltető Hírös-Sport Nonprofit Kft-t, ám tegnap reggel küldött levelünkre még nem reagáltak, így nem tudjuk, hogy a pályának ez a fokozott igénybevétel jó vagy sem.

A Kecskeméti TE kérdésünkre úgy reagált, hogy:

A Kecskeméti TE NBIII-as csapata a megszokott munkarend szerint készül a vasárnapi, Dabas-Gyón elleni szezonnyitóra. Az edzőpályák a szokott módon rendelkezésünkre állnak. Vasárnap szeretnénk jó játékkal, győzelemmel kiszolgálni szurkolóinkat, amihez reményeink szerint minden körülmény adott lesz.

Vasárnap 17.00 órakor a Dabas-Gyónnal játszanak egyébként a Széktóiban a felnőtt futballisták az NB3 első fordulójában.

 

Frissítés, megérkezett a Hírös-Sport válasza:

A Grassroots Európa Kupa az idei évben 19. alkalommal került megrendezésre, mely rendezvény szervezője többek között a Magyar Labdarúgó Szövetség. Nagy jelentőséggel bír a labdarúgó társadalom körében, továbbá az egyik legkiemelkedőbb társadalmi felelősségvállalási (CSR) eseményük is.

A szóban forgó versenyek többségének a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Széktói Stadion adott otthont a felkészülési időszakban. A mérkőzések az idei évben is előre leegyeztetett, meghatározott menetrend szerint zajlottak. A pályák folyamatos karbantartás alatt állnak, az esetlegesen nagyobb igénybevétel okozta hibákat azonnal javítjuk, így nem okoz fennakadást a Kecskeméti TE felkészülésében.

- Advertisement -
Exit mobile version