Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Az 1. számú választókerület közös ellenzéki képviselőjelöltje: Bodrozsán Alexandra

- Advertisement -

Az 1. számú választókerület az egyik olyan kerület, amelynek biztosan új képviselője lesz. Hiszen a jelenlegi képviselő nyilvánosan bejelentette, hogy nem indul újra a választáson. Változás lesz a kerület méretében is, mivel a szétdarabolt árpádvárosi kerületből jócskán kapott.

Egyeztetés Lejer Zoltánnal, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjével

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület színeiben Bodrozsán Alexandra száll itt versenybe

A fiatal jelölt nagy lelkesedéssel készül az októberi megmérettetésre.

Első feladatai között szerepel majd, hogy a több helyről kitiltott kutyáknak futtatókat létesít a körzetben.

Hiszen kihasználatlan terület van, csak funkcióval kell ellátni. No meg kukákkal a kutyapiszoknak. A Petőfi Park és a Temes tér az a két hely, ahol a kutyások úgy sétáltathatnák kedvenceiket, hogy másokat nem zavarnának és veszélyesek sem lennének másokra.


Egy másik feladatának tekinti Bodrozsán Alexandra az Énekes utcai egykori játszótér újraélesztését.

A benzinkút mögötti területen korábban volt egy, de a csatlakozás után az EU új szabályokat követelt. A megfelelés helyett inkább lebontották, azóta üresen áll a terület.

„A mostani képviselő sokszor megígérte, de teljesíteni nem tudta. Ideje, hogy megépüljön itt egy játszótér.” – nyilatkozta a Kecsupnak a képviselőjelölt.


Az Új utakon szlogent figyelembe véve a Szent Miklós utcában lakók és közlekedők javára Bodrozsán Alexandra kiegyenesíttetné a nosztalgikus, macskaköves utat.

Ugyan hangulatosak a sárga kövek, de közlekedni rajtuk egyre inkább kihívás. Megtartva az utca jellegzetességét, a kövek felszedésével és kiegyenlített lerakásával tüntetné el a hepehupákat a Szövetség a Hírös Városért Egyesület jelöltje.


Őseink és hőseink tiszteletére az eddiginél nagyobb mértékben, és nem csupán kirakatszerűen újítaná fel a Szentháromság temetőt Bodrozsán Alexandra.

„Bár a bejárat közelében kétség kívül szebb lett a temető, úgy vélem, hogy minden itt nyugvó megérdemli, hogy ne gazos, erdős, rendezetlen, esetleg szemetes környezetben legyen a sírja.” – véli a képviselőjelölt. Ezért a teljes temető környezetének rendbetételét tűzte ki célul.


Mivel az utak állapota minden kecskemétit érint ( leginkább bosszant ), ezért létrejön majd a körzet lakossági kátyútérképe, amelyen mindenki jelölheti az általa felfedezett úthibát, az illetékesek ez alapján tudják majd prioritásokkal elvégezni a javításokat. Valamint nyomásérzékelőt szereltetne az úttest alá azokban a kereszteződésekben, ahol most képtelenség kihajtani az Izsáki útra.

Ezzel felszámolná Bodrozsán Alexandra azt a trükköt, amely során a várakozó autós kiszáll és az Izsáki úton átmenő zebránál megnyomja a gombot, majd visszaszáll az autóba és várja, hogy végre pirosra váltson a lámpa az Izsáki úton haladóknak és így kihajthasson.

Bodrozsán Alexandrát támogatja a DK, a Jobbik, az LMP, a Párbeszéd, az MSZP, a Momentum és egyéb szervezetek is.

Bodrozsán Alexandrát itt követheti:

https://www.facebook.com/bodrozsan.alexandra.szovetseg/

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version