Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Biztos, hogy jó helyen van a közpénz a Kecskeméti TV-nél?

- Advertisement -

A Kecskeméti TV ( és az égisze alá tartozó hiros.hu és Kecskeméti Lapok ) a saját kimutatása szerint évi 180 millió forint környékén kap az alapító és tulajdonos önkormányzattól közcélú működésre. A 444.hu pedig elkészítette azt a listát, amelyből látszanak az MTVA költései. Ez alapján a KTV 2012 óta mintegy 150 millió forint közpénzt kapott onnan is, hogy a kormányzati kommunikációra ráerősítsen Kecskemét környékéről.

Rengeteg pénz, de kérdés, hogy jó helyre megy-e?

Ugyanis például a hiros.hu mai tudósításában a meghekkelt Mi Hazánk sajtótájékoztatóról, amelyről mi itt írtunk, szóval ebben a cikkben egy mondatban három tulajdonnevet is rosszul írt le a roppant felkészült újságíró. Mutatjuk.

Ezzel szemben így a helyes: Coca-Cola, Emmanuel Macron és Rothschild…

Szerintünk a közpénzt ennél értelmesebben és igényesebben is lehetne költeni. Bogdándi Ferenc, aki a hiros.hu online tartalmáért felel, talán kicsit jobban ellenőrizhetné az írásokat.

UPDATE!

Annyi hiba volt a fenti cikkben, hogy átsiklottunk egy újabb felett. A Momentum ugyanis nem párt. Ha az is volna, akkor Momentum Párt, így lenne jó. De a helyes: Momentum Mozgalom.

Vagyis négy név szerepelt hibásan két mondatban.

- Advertisement -
Exit mobile version