Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Interjú az Orbánból viccet kreáló kecskeméti játékfejlesztővel

- Advertisement -

A kecskeméti Mészáros Richárd fiatal kora ellenére már nagy tapasztalattal rendelkezik a játékfejlesztés területén. Nemrég kiadott Száraztésza appja pedig gyorsan az internet kedvence lett, pár nap alatt több ezren töltötték már le az alkalmazást.

Honnan jött az ötlet? Miért pont ezt a témát választottad?

A kecskeméti Jobbik Ifjúsági Tagozatának vagyok az alelnöke, így képben vagyok a közéleti történésekkel. Jakab Péter Orbán Viktornak szóló szellemes felszólalása a Parlamentben pedig megihletett, ez sarkallt rá, hogy elkészítsem a Száraztészta appot.

Mióta foglalkozol programozással? Ezzel szeretnél továbbtanulni is?

Körülbelül 5-6 éve foglalkozom vele komolyabban. Mindenképpen szeretnék a felsőoktatásban is ezzel foglalkozni, két budapesti intézmény van célpontban. Viszont az sem elképzelhetetlen, hogy külföldön próbálkozom majd idővel, főleg ha marad ez a belpolitikai helyzet.

Van más applikációd, játékod is már, vagy ez volt az első?

Van még egy játék ami elérhető a Google PlayStore-on a fejlesztői oldalamon. A Száraztészta appot egy hétvége alatt készítettem, a másik picit komolyabb, több idő lett belefektetve. Viszont az kevesebb nyilvánosságot kapott, így jóval kevesebb letöltést, telepítést számlál.

Mennyien töltötték le eddig a Száraztészta játékot?

Gyűjtöttem pár érdekes adatot az elmúlt napokból. Amiket most mondok, azok július 28-31. között érvényesek. 1257 eszközön van aktívan feltelepítve, de közel 2000-en szedték le. Összesen 2080 alkalommal juttatták el a száraztészta csomagot Orbán Viktornak a felhasználók, és ezalatt közel 3 millió forint értéknyi virtuális ötven forintost zsebeltek be.

Lesz még folytatása a játéknak?

Ez a téma most aktuális, játszanak vele az emberek aztán szépen le fog csengeni. Természetesen a bugokat, hibákat javítom folyamatosan, de új pályákat nem tervezek. Aztán ki tudja, ha lesz még olyan téma, ami megihlet, lehet lesznek még közéleti témájú applikációim.

Androidra innen lehet letölteni.


- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version