fbpx
17 C
Kecskemét
2024. május 1., szerda

FRISS HÍREK

Lajosmizsén is megkezdődött a kampány

- Advertisement -

Korábban már Lezsák Sándorról írtunk, hogy Lakiteleken megkezdte a kampányolást sajátos módon, most a lajosmizsei önkormányzati Hírlapot vesszük górcső alá.

Az idei 4. szám jól időzítve jelent meg, és nem is sokat gondolkodtak, a mindent bele alapon sűrítették be a jelentős uniós támogatással megvalósuló beruházásokat.

Screenshot

A kép bal oldalán látható, hogy a parlamenti fociválogatott is bekerült, nem csoda, hiszen a fideszes dr. Salacz László, a térség országgyűlési képviselője is tagja.

A további oldalakon is találkozhatunk még uniós projektekkel, de a Semmelweis Nap kapcsán már a kormánypárti polgármester Basky András, valamint tanácsnoka, Józsáné dr. Kiss Irén (aki egyben az egészségügyi intézmény vezetője) is megjelennek.

Screenshot

Az egyéb híreknél, táboroztatásoknál és könnyed témáknál bukkan fel egy újabb Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő, Borbély Ella. Vele lett teljes a kép a mizsei hírekben.

Hasonló cikkünk:  Aki június 9-én külföldön lesz, az nem voksolhat az önkormányzati választáson

Nagy erővel készül tehát a kormánypárt Kecskemét szomszédságában is az októberi önkormányzati választásokra.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...