fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. február 28., szerda

FRISS HÍREK

Lajosmizsén is megkezdődött a kampány

- Advertisement -

Korábban már Lezsák Sándorról írtunk, hogy Lakiteleken megkezdte a kampányolást sajátos módon, most a lajosmizsei önkormányzati Hírlapot vesszük górcső alá.

Az idei 4. szám jól időzítve jelent meg, és nem is sokat gondolkodtak, a mindent bele alapon sűrítették be a jelentős uniós támogatással megvalósuló beruházásokat.

Screenshot

A kép bal oldalán látható, hogy a parlamenti fociválogatott is bekerült, nem csoda, hiszen a fideszes dr. Salacz László, a térség országgyűlési képviselője is tagja.

A további oldalakon is találkozhatunk még uniós projektekkel, de a Semmelweis Nap kapcsán már a kormánypárti polgármester Basky András, valamint tanácsnoka, Józsáné dr. Kiss Irén (aki egyben az egészségügyi intézmény vezetője) is megjelennek.

Screenshot

Az egyéb híreknél, táboroztatásoknál és könnyed témáknál bukkan fel egy újabb Fidesz-KDNP önkormányzati képviselő, Borbély Ella. Vele lett teljes a kép a mizsei hírekben.

Hasonló cikkünk:  Egy szegedi kutató százmilliós támogatást kapott az emberi egészségre veszélyes, toxin-termelő bélbaktériumok vizsgálatára

Nagy erővel készül tehát a kormánypárt Kecskemét szomszédságában is az októberi önkormányzati választásokra.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...