Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Pénteken rendezik az Állatkertek éjszakáját

- Advertisement -

Ma este rendezik meg az Állatkertek éjszakája programsorozatot az ország tizenkét településének tizenhárom állatkertjében, vadasparkjában, állatos bemutatóhelyén.

A nyár utolsó péntek estéje hagyományosan az Állatkertek éjszakája dátuma. A programban részt vesz a Budakeszi Vadaspark és a Fővárosi Állat- és Növénykert mellett a szintén budapesti Tropicarium, debreceni a Nagyerdei Kultúrpark Állat- és Növénykertje, a győri Xantus János Állatkert, a Jászberényi Állat- és Növénykert, a Kecskeméti Vadaskert, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a Pécsi Állatkert és Akvárium-Terrárium, a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, a Szegedi Vadaspark és a veresegyházi Medveotthon is.

Az események részletes programjai az állatkertek honlapján olvashatók.

- Advertisement -
Exit mobile version