Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kohajda László utcabált hirdetett, aztán kitették a katonatelepi Facebook csoportból

- Advertisement -

Katonatelepre is elér a Hi-Kecskemét láz. A hagyományos szüreti napot a hétvégén már az új módi szerint szervezik meg, de kimaradt belőle az utcabál. Pedig ezt a szórakozási formát sokan szeretik, és többen nehezményezték is, hogy este nyolckor már lámpaoltás lesz a program szerint. Kohajda László képviselőjelölt ( Szövetség a Hírös Városért Egyesület ) erre fel a kezébe vette a dolgokat, és megírta a Katonatelepi Közügyek Facebook csoportba, hogy közkívánatra mégis lesz utcabál. Szóval ezt írta a csoportban:


Majd a poszt után hirtelen eltűnt Kohajda László a csoportból. Úgy tudjuk, hogy párját pedig korlátozták október 2-ig. Azt a tájékoztatást kapta az adminisztrátoroktól, hogy véletlenül tették ki, de a cikk írásakor még mindig nem tagja a csoportnak. Ráadásul – nyilván véletlenül – úgy történt, hogy a gyomros után jött a fideszes jelölt, Fekete Gábor, és a nyilvánosság előtt kedvesen közölte egy kommentben, hogy szuper az ötlet, és segít a szervezésben. Ezt írta:

Hogy az utcabált biztos meg tudd szervezni, felhívtam a Katonatelepi Sportegyesület elnökét és megkértem, hogy a közterület-használati kérelmébe vegye bele az utcabál rendezését is, ugyanis az egyesület már korábban leadta a kérelmét (bejelentését), így csak az őáltala kért eseményeket lehetett volna a Katona Zsigmond emlékparkban megtartani. A sportegyesület elnöke nagyon készséges volt és a kérelmet módosította. Most már közterület-használat szempontjából nincs akadálya az esti mulatság megszervezésének.

Csakhogy erre már Kohajda László nem tudta megválaszolni, hogy köszöni szépen, de beadott minden kérelmet, vagyis sínen van a szervezés. Kohajda László a KecsUP-nak elmondta, hogy a helyi közügyekről szóló csoportból úgy tiltották ki, hogy a szabályzatot nem szegte meg. Azzal sem lehetett gond, hogy egy eseményt hirdet, hiszen a Hi-Kecskemét programját is feltöltötték ide.

Nem ez az első fura eset ebben a csoportban. Még régebben megírtuk, hogy Falu György jelenlegi képviselő Buga Jakab álnéven figyelte a csoport életét. Annak ellenére, hogy kifejezetten tilos álnév mögé bújva jelen lenni a csoportban.

A csoport szabályzatából az derül ki, hogy a csoportot Falu Györgyre szabták, és az ő munkáját hivatott segíteni.

Kohajda László bátran megosztotta elképzelését. Már nem tagja a csoportnak.

UPDATE!

Közben érkezett egy komment a csoportban az ügyet firtató bejegyzéshez. Íme:

Vagyis, akit elítéltek hazugságért, az maradhat a csoportban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version