Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Szövetség: Csak látszat a Fidesz fiatalítása

- Advertisement -

Józsa Bálint, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület képviselőjelöltjének közleménye változtatás nélkül.

„Elnézve a kecskeméti Fidesz új jelöltjeit, bebizonyosodott, hogy esze ágában sincs változtatni a fiatalok kiszolgáltatott helyzetén a városban. Csalódás, hogy a fiatalítást, és a fiatalok felé való nyitást megint csak kommunikációs eszköznek használják, holott a fiatalításnak az újításról kellene szólnia.

Elvárhatjuk a változást olyan emberektől, akik már az elmúlt 5 évben is függtek a kormánypártoktól? Elvárhatjuk tőlük, hogy hirtelen ellenállásba törjenek ki, mikor eddig asszisztáltak a fiatalok jövőjének elvételében? Fenyegethető emberekkel nem lehet változtatni.

Miközben a hangzavarra hivatkozva az utcára kényszerítették a bulizni vágyó fiatalokat, addig a legnagyobb robajjal az járt, ahogy a legfiatalabb kormánypárti képviselő, frakcióvezető-helyettes, és helyi Fidesz alelnök zongorán kísérte végig, ahogyan a főnöke vezényletével megsemmisítik a szórakozási lehetőségek utolsó bástyáit. Asszisztált ahhoz, hogy pályakezdő fiatalok helyett ukrán vendégmunkásokat juttassanak lakhatáshoz, valamint, hogy egy független diák kezdeményezést kitiltsanak egy közintézményből.

Ha egy fiatal, agilis képviselő nem tudott, vagy nem akart kiállni a fiatalok érdekeiért, akkor hogyan várhatjuk el, hogy az eddig lehunyt szemmel járó ,,új” képviselőjelöltek változtatni fognak Kecskemét egyik legégetőbb problémáján? A fiatalítással, és az azzal járó változás, egy újabb hazugság, semmiképpen ne dőljünk be neki. Az, hogy hány éves ember nyom parancsszóra gombot, az teljesen elhanyagolható az emberek képviseletének tekintetében.

Változtassunk a fiatalokkal egyeztetve az őket érintő kérdésekben! Október 13-án szavazzunk a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltjére és kerületi jelöltjeire!”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kicsi volt a nomád magyaroknak a Kárpát-medence – Rácz Lajos klímatörténész a kecskeméti könyvtárban

A honfoglaló magyarok életformájához kicsinek bizonyult a Kárpát-medence. A török háborúk kora alatt az elődeink radikálisan átalakították a természeti...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version