Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Juhokat tenyészt a Katona Színház színésznője

- Advertisement -

A Bors című napilapnak a mai napon megjelent számában a 26. oldalon, arról írnak, hogy egy tanyán lakik a Barátok közt első öt évének egyik főszereplője, Csapó Virág. Ő 1998 és 2003 között Novák Évát alakította a sorozatban, jelenleg viszont a Kecskeméti Nemzeti Színházban dolgozik – írja a velvet.hu.

Korábban Kecskeméten egy albérletben éltek hosszabb ideig, onnan költöztek ki egy 21 hektáros tanyára. Csapó Virág esténként játszik a színházban, nap közben pedig tyúkokat és rackajuhokat tenyészt.

Többnyire a szomszédoktól, a környéken élő termelőktől szoktunk vásárolni, és igyekszünk mindent magunk megoldani

– ezt nyilatkozta többek között Csapó Virág arról, hogy törekednek arra, hogy önfenntartó életet tudjanak élni. Novák Éva karaktere egyébként tavalyelőtt nyáron tért vissza legutóbb a Barátok köztbe, erről szólt az alábbi Fókusz-tudósítás.

 

- Advertisement -
Exit mobile version