fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. február 28., szerda

FRISS HÍREK

Sokan járnának az ingyenes informatikai tanfolyamra

- Advertisement -

Ingyenes, 8 hetes informatikai online tanfolyamot indít a Kormány – jelentette be 2020. május 11-én György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.

A május 25-én induló ingyenes képzésre a https://ujratervezes.nive.hu vagy a www.vali.ifka.hu weboldalon lehet jelentkezni. A felnőttképzésre május 22-e 12 óráig bárki jelentkezhet, aki betöltötte 18. életévét, rendelkezik saját számítógéppel, interneteléréssel. Angol nyelvtudás javasolt, de nem elvárás.

Az állami tanfolyam a számítástechnikai alapismeretek elsajátítására elég. Az intenzív képzést befejező vállalkozók például képesek lesznek arra, hogy megtervezzék a cégük honlapját, vagy lefolytassanak egy kampányt a közösségi médiában. Emellett alapvető programozási és módszertani ismereteket is magukévá tehetnek. Fontos megjegyezni azonban, hogy ez nem karrierváltó programozóképzés, azok legalább fél-, de többnyire egyévesek.

Hasonló cikkünk:  Egy ellenzéki vezetésű város, ahol a fideszesek szerint is jó irányba mennek a dolgok

Az internetes tanfolyamra egy nap alatt mintegy 15 ezren jelentkeztek. A hatalmas érdeklődésnek valószínűleg az az oka, hogy a koronavírus-járvány miatt most sok embernek lecsökkent a munkaideje és ezért több szabadidővel rendelkezik.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...