Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Elfogták a kecskeméti autókat fosztogató tolvajt

- Advertisement -

Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. június 1-én 9 óra 32 perckor bűnügyi őrizetbe vettek egy 22 éves helyi lakost – közölte a rendőrség.

K. Richárd a gyanú szerint 2020. május 16. és május 31. között a Rávágy téren, a Zsinór utcában, a Csongrádi úton, a Boldog utcában, a Kossuth és az Erzsébet körúton összesen kilenc személygépjárműből tulajdonított el szinte válogatás nélkül minden értéket.

Hét autónak a szélvédőjét törte be, egy kocsinak a vászontetejét vágta ki, míg egy kisteherautónak a hátsó ajtajáról vágta le a lakatot, így jutott be a járművek utasterébe.

A tolvaj változatos zsákmányra tett szert: egészségügyi dobozt, szeszes italokat, aprópénzt, rádiós magnót és akkumulátort is magával vitt.

A térfigyelő kamerák felvételei és az adatgyűjtés eredményeként beazonosították a férfit a nyomozók, elfogták, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

- Advertisement -
Exit mobile version