Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Csődöt mondott Kecskemét új imázsfilmje – levették a YouTube-ról

- Advertisement -

A kecskeméti Önkormányzat új turisztikai imázsfilmet készíttetett a Kecskeméti Televízióval (KTV), amelyet 2020. augusztus 14-én, pénteken mutattak be.

A film célja az volt, hogy megmutassa „a hazai érdeklődőknek Kecskemét hangulatát, sokszínűségét, életképeit, valamint felhívni a figyelmet arra, hogy városunk megfizethető szolgáltatásokkal várja vendégeit”.

A filmben drónos felvételek mellett a főtéri kirakodóvásár, játszadozó gyerekek, az uszoda és a szabadidőközpont életképei láthatók.

(Videó: Facebook / Szemereyné Pataki Klaudia)

A videót Szemereyné Pataki Klaudia polgármester is megosztotta a Facebookon.

Gasztro, pihi, Kecskemét

A kisfilm nem nyerte el a hozzászólók tetszését. Mind a film minősége – a zene, a vágások –, mind a mondanivalója – „azért gyere Kecskemétre, mert olcsó” – bírálat tárgya és poénforrás lett.

Az alábbiakban kommenteket szemezgetük a polgármester Facebook-oldaláról.

Nekem nem tetszik! Számomra annyi jött le a filmből! Gyere Kecskemétre a főtérre lerészegedni!!! Évek óta nem szól másról a nyár,a főtér nyitott kocsmázóvá válik!!!
Ha nincs pénz vagy szakember igényes imázsfilmre, akkor ne csináljunk imázsfilmet. Ez inkább elveszi, mint meghozza a kedvet a Kecskemétre látogatáshoz. Borzalmasan igénytelen, gagyi munka. Sajnálom.
Gyalázat. Sértő a városra és a filmkészítésre nézve is. Valaki megint kaszált egy csomó pénzt. Iskolások nagyobb szeretettel és hozzáértéssel készítették volna el. Ha ez az imázs film Kecskemétről, akkor gáz. Kodály városa még a zenében sem jelenik meg. Még egyszerű vágóképekkel jobbat lehetett volna kihozni. Szóval ismétlem magam, GYALÁZAT!
Kodály Zoltán szülővárosa Kecskemét és a Szórakaténusz Játékmúzeum is nagyon hiányzik a filmből…..
Kimaradt az aluljáró a cápával xD igazán izgalmas az élet, amikor az tele van, már már figyelemreméltó 😀
jó 80 as évek stilus ideje lenne elmennétek már nyugdíjba
Remélem ez az imázsfilm ingyen volt ?? mert egy forintot nem ér
Ez a videó egy merő kapkodás, full katyvasz. Borzalom, hogy ilyen munkát ad ki vki a kezéből. Csupa közhely, locsi pocsi pancsi. Ezt megnézve senki nem fog kedvet kapni a városhoz az fix.
Az olcsóságot a “klip” verbális és írott szövegezésében is sikerül képviselni. Megdöbbentő számomra.

Locsi, pocsi, pancsi

A KecsUP megkérte olvasóit, mondjanak véleményt a kisfilmről. Az alábbiak lapunk Facebook-oldalára érkeztek:

Kodály Zoltán művei köthetőek Kecskeméthez,és nem Brahms-é! Ez lett volna a minimum! És ne ólcsó város legyünk már,hanem Büszke,és Hirös, akinek olyan fiai vannak,mint Kada Elek,Kodály, Lechner Ödön,Katona József! Ne ócsók legyünk,hanem büszkék és ha kell drágák,mert van mire! Húzzuk már ki magunkat a Jó Isteniit!
Ezt hány év anyagaiból vágták össze és miért érzem inkább gáznak mint büszkének a Kecskeméti mivoltamat
Borzalom! A felhasznált zenéhez méltatlanul silány a film!
Szeretném látni , mi e került ez nekünk! Remélem valaki utánajár !!!!
Locsi, pocsi, pancsi? Ki rendezte ezt a filmet??? És ki bólintott erre rá??? A zenei aláfestés meg egyenesen pocsék a képek témáját és tempóját tekintve.
Iszonyat gyenge, szégyen!

Mielőtt azzal vádolna meg valaki, hogy tendenciózusan válogattunk és szándékosan kihagytuk a dicséreteket, kérjük, tekintse meg az eredeti honlapokat, és ki fog derülni, hogy az itt közölt vélemények reprezentatívak!

Végül az alábbi YouTube-os hozzászólásban minden benne van:

„Ehhez a képi világhoz, az üzenethez és a zenei aláfestéshez szerintem harmonikusabban illeszkedne a „Tössenek Köcskemétre gyönni” végszó.”

…éés megfizethető

Végül szombaton törölték a videót a YouTube-ról – a hozzászólásokkal együtt. Úgy véljük, a törlés összefüggésben állhat a negatív fogadtatással.

A kisfilmmel kapcsolatos kérdéseinket elküldtük a Kecskeméti Televíziónak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version