Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Bekapcsolt mikrofon: Leidiótázta a jegyző Bodrozsán Alexandra képviselőt

- Advertisement -

Már az is elképesztő volt a közgyűlésen, hogy a pulpituson lévőknek fogalmuk nem volt, hogy is történik szabályosan egy név szerinti szavazás, és egy 16 éves diáknak kellett megadni a törvényt és a paragrafust, hogy azt nézze meg a jegyző és az ülést ekkor vezető Szeberényi Gyula Tamás. Erről itt írtunk részletesen. De amit meghallottunk még és igyekeztünk letisztítani, az sokkal durvább.

A feltöltött videónkban 6:35-nél kezdődik, de alább csak hangban is megmutatjuk ezt a részt kivágva. Vagy saját mikrofonjába, vagy a közel hajoló alpolgármesterébe mondja Határ Mária jegyző a következőt:

Úr isten, ez a….idióta vagy, azt tudom erre mondani

Ez akkor történt, amikor Bodrozsán Alexandra képviselő kérte, hogy a jegyzőkönyvbe legyen benne a név szerinti szavazást.

idiotavagy

Természetesen igyekszünk szembesíteni a jegyzőt és a levezető elnököt az elhangzottakkal, és megtudni tőlük, mennyire fér bele, hogy így minősít bárkit is a teremben a jegyző az alpolgármester jelenlétében, még akkor is, ha nem gondolta volna, hogy hallatszódni fog. Amint válaszolnak kérdéseinkre, megírjuk azokat.

 

- Advertisement -
Exit mobile version