Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Veszekedtek egymással a fiatal betörők – lebuktak

- Advertisement -

Kecskeméti fiatalok törtek be egy étterembe – közölte a rendőrség.

2020. augusztus 31-én hajnalban egy benzinkutas leintett egy rendőrautót, és szólt a benne ülőknek, hogy a közelben lévő étterem irányából hangos zajokat hallott.

A körzeti megbízottak azt tapasztalták, hogy valaki felfeszítette a vendéglátóhely ajtaját, és bent kutatás nyomát látták. A kassza a földön hevert megrongált állapotban.

A rendőrök az épületet átvizsgálták, azonban már senki nem volt a helyszínen, ezért a tettesek keresésébe kezdtek.

A közelben vitatkozást hallottak, és a területet megközelítve egy eldobott ventilátort találtak, majd egy bokros részen egy nőt és két férfit fogtak el.

A ruházatátvizsgálás során a rendőrök nagyobb mennyiségű aprópénzt – ami feltehetően az étterem kasszájából származott –, valamint körülöttük kávétejszínt, különböző üdítőket és szeszes italokat találtak.

A három személy már a helyszínen beismerte a betörést.

A gyanúsítottakat előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták őket.

A 24 éves kecskeméti nőt, a 23 éves és a 19 éves kecskeméti férfiakat lopás bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

- Advertisement -
Exit mobile version