Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Munkába tartó rendőr fülelte le a tolvajokat

- Advertisement -

Ránézésre kiszúrta az ismerős tolvajokat egy tapasztalt kecskeméti rendőr – közölte a rendőrség.

Szolgálatba tartott 2020. augusztus 28-án, pénteken hajnalban Simon Sándor címzetes rendőr főtörzszászlós, amikor a megyeszékhely belvárosában felfigyelt két, korábbi büntetőügyekből ismert fiatalra.

A nyomozó látta, hogy mindkét fiúnál nagy értékű kerékpár van, és ez gyanússá vált neki.

A főtörzszászlós szolgálatba helyezte magát és intézkedést kezdeményezett a fiatalokkal szemben.

Az ellenőrzés során kiderült, hogy az egyik kétkerekű kosarában táblagép, márkás ruhaneműk, drága alkoholos italok vannak, amik feltehetően bűncselekmény elkövetésből származnak.

A nyomozó telefonon erősítést kért, és a helyszínre érkező egyenruhások előállították a fiúkat a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. A rendőrök kiderítették, hogy az egyik – közel százezer forint értékű – biciklit az éjszaka folyamán egy társasház mélygarázsában lévő tárolóból lopták el.

A 14 éves és a 18 éves kecskeméti fiatalt a nyomozók kihallgatták, lopás bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

Az eltulajdonított tárgyakat a rendőrök lefoglalták, és adatgyűjtést végeznek a többi sértett felkutatása érdekében.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kicsi volt a nomád magyaroknak a Kárpát-medence – Rácz Lajos klímatörténész a kecskeméti könyvtárban

A honfoglaló magyarok életformájához kicsinek bizonyult a Kárpát-medence. A török háborúk kora alatt az elődeink radikálisan átalakították a természeti...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version