Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Halálra gázolt egy motorost a vonat Tiszaalpáron

- Advertisement -

2020. október 2-án, pénteken 11 óra 50 perc körül Tiszaalpár külterületén egy menetrend szerint közlekedő vonat elgázolt egy férfit – írta meg a Lcafe.hu.

A középkorú férfi a Bokrosi útra kanyarodott ki éppen a segédmotoros kerékpárjával, amikor nem vette észre a neki balról érkező, Kiskunfélegyházára tartó személyvonatot és nekicsapódott.

A kismotort a vonat maga alá gyűrte és mintegy száz méteren keresztül vonszolta maga alatt.

Összetört motoros bicikli a vonat kerekei között (Fotó: Lcafe.hu)

A  férfit a mentők a helyszínen megpróbálták újraéleszteni. Mentőhelikopter is érkezett, de  már nem tudta elszállítani, az újraélesztési kísérlet sikertelen maradt, a férfi elhunyt.

A vasúti átjáró András-kereszttel és fényjelzővel volt ellátva. A rendőrség jelenlegi adatai szerint a fényjelző működött, és a motoros a fénysorompó tilos jelzése ellenére kelt volna át a vasúti átjárón.

A vonaton öt utas és két fős személyzet tartózkodott, ők nem sérültek meg. Az utasokat mentesítő busszal szállították tovább.

További képek a balesetről >>>

Tragikus motorosbaleset Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között

- Advertisement -
Exit mobile version