fbpx

FRISS HÍREK

Kegyetlen sorozat vár az éllovas Kecskemétre

- Advertisement -

A bajnokság indulása előtt a feljutást tűzték ki célként a kecskeméti vezetők a csapat elé. A lila-fehérek eddig jól teljesítenek, hiszen az élen állnak az NB3 Közép csoportban, 16 meccsen 35 pontot szereztek eddig.

Az élmezőny viszont nagyon szoros, mert a második Iváncsa is ugyanennyi ponttal rendelkezik, igaz, egy meccsel kevesebbet játszott eddig. A Fradi második csapata, ugyanannyi meccset játszva, mint a KTE, egy pontos hátrányban követi az első kettőt.

A tabella mindig fontos, pláne akkor, ha mondjuk az éllovas a következő periódusban a közvetlen riválisaival is megmérkőzik.

ÍME, A KTE JELENTÉSE A KÖVETKEZŐ FELADATOKRÓL:

„Rendkívül nehéz hónap vár ránk, de igaz ez ellenfeleinkre is, hiszen három vérbeli rangadóval folytatódik novemberben az NBIII. közép csoportja. A Taksony legyőzése után az RKSK-t fogadjuk, ezt követően csupa élcsapattal találkozunk.

Hasonló cikkünk:  Úszás a téli Balatonban: "igazi kikapcsolódás volt, nézelődtünk, beszélgettünk"

Alighanem ez lesz a szezon eddigi legkeményebb hónapja játékosaink számára, hiszen folyamatosan nagyon erős riválisokkal fogunk találkozni. Már a Taksony idegenbeli legyőzése is hatalmas siker, hiszen jó formában lévő riválisunkat nyolc veretlen találkozó után tudtuk két vállra fektetni. Vasárnap az RKSK érkezik majd a Széktói Stadionba, akik ellen látva a nehéz sorsolást, egyértelműen kötelező lenne begyűjteni a pontokat, amiket biztosan nem fognak könnyen adni a fővárosiak Kecskeméten sem.

November végéig aztán ezt követően három derbi jön, előbb a nyíltan dobogós álmokat szövögető, egyre inkább összeálló Kozármisleny vendégei leszünk, majd jön az Iváncsa és az FTC II., két olyan ellenfél, akik gyakorlatilag egész ősszel a dobogón álltak, vezették is a bajnokságot.”

via nb3.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...