Kegyetlen sorozat vár az éllovas Kecskemétre

0
Kép forrása: Kecskeméti TE

A bajnokság indulása előtt a feljutást tűzték ki célként a kecskeméti vezetők a csapat elé. A lila-fehérek eddig jól teljesítenek, hiszen az élen állnak az NB3 Közép csoportban, 16 meccsen 35 pontot szereztek eddig.

Az élmezőny viszont nagyon szoros, mert a második Iváncsa is ugyanennyi ponttal rendelkezik, igaz, egy meccsel kevesebbet játszott eddig. A Fradi második csapata, ugyanannyi meccset játszva, mint a KTE, egy pontos hátrányban követi az első kettőt.

A tabella mindig fontos, pláne akkor, ha mondjuk az éllovas a következő periódusban a közvetlen riválisaival is megmérkőzik.

ÍME, A KTE JELENTÉSE A KÖVETKEZŐ FELADATOKRÓL:

„Rendkívül nehéz hónap vár ránk, de igaz ez ellenfeleinkre is, hiszen három vérbeli rangadóval folytatódik novemberben az NBIII. közép csoportja. A Taksony legyőzése után az RKSK-t fogadjuk, ezt követően csupa élcsapattal találkozunk.

Hasonló cikkünk  Tíz gólt lőtt a KTE a Kerekegyházának

Alighanem ez lesz a szezon eddigi legkeményebb hónapja játékosaink számára, hiszen folyamatosan nagyon erős riválisokkal fogunk találkozni. Már a Taksony idegenbeli legyőzése is hatalmas siker, hiszen jó formában lévő riválisunkat nyolc veretlen találkozó után tudtuk két vállra fektetni. Vasárnap az RKSK érkezik majd a Széktói Stadionba, akik ellen látva a nehéz sorsolást, egyértelműen kötelező lenne begyűjteni a pontokat, amiket biztosan nem fognak könnyen adni a fővárosiak Kecskeméten sem.

November végéig aztán ezt követően három derbi jön, előbb a nyíltan dobogós álmokat szövögető, egyre inkább összeálló Kozármisleny vendégei leszünk, majd jön az Iváncsa és az FTC II., két olyan ellenfél, akik gyakorlatilag egész ősszel a dobogón álltak, vezették is a bajnokságot.”

Hasonló cikkünk  Elhunyt a KTE korábbi edzője

via nb3.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here