Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Rendőrnek adta ki magát a madarasi férfi

- Advertisement -

A bajai nyomozók őrizetbe vették a zsarolással gyanúsítható madarasi férfit.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai zsarolás bűntett elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy 28 éves madarasi lakost.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított rendőrnek kiadva magát megszólított egy bajai férfit, és előállítással, börtönnel fenyegette amiért kéreget az utcán. A tettes felszólította a sértettet a földön lévő, sapkában összegyűjtött aprópénze átadására, majd zsákmányával együtt távozott a helyszínről.

Az igazi rendőrök – részletes személyleírás alapján – azonosították a zsarolót, és pár utcával arrébb elfogták. A nyomozók kiderítették azt is, hogy a madarasi férfi már háromszor színlelt rendőrségi intézkedést az 52 éves sértettel szemben, és minden alkalommal némi aprópénzzel rövidítette meg áldozatát.

A bűnügyi osztály munkatársai előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

- Advertisement -
Exit mobile version