Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Bayer arról beszélt a Hír TV-n, hogy szenteste fel lesz oldva a kijárási tilalom

- Advertisement -

A Hír TV legutóbbi Sajtóklub műsorát a műsorvezető Bayer Zsolt a hivatalos verzióval kezdte. Vagyis azzal, hogy arról csak december 21-én dönt a kormány, hogy lesz-e bármilyen engedmény a mostani szabályokból karácsonykor, de a szilveszteri bulikat már biztos nem lehet megtartani. Mégis kb. két perc múlva már arról beszélt, hogy „annak ellenére, hogy most szenteste fel lesz oldva a kijárási tilalom”, arra kér mindenkit, hogy azért ne legyenek nagy családlátogatások, főleg időseknél ne.

Bayer arról beszélt, hogy szenteste fel lesz oldva a kijárási tilalom

Részlet a Hír TV műsorából/Youtube

Vajon mi történhetett?

Elképzelhető, hogy csak megtévedt a Kecskeméten hamarosan induló Karc FM rádió műsorvezetője. De akkor miért folytatta azzal, hogy azért ne induljanak meg tömegek szerte az országban? És miért nem szóltak rá a többiek, hogy egyelőre nem jelentették be, hogy fel lesz oldva a kijárási tilalom? Mintha kész tényként kezelték volna ezt a stúdióban.

Lehet, hogy elszólta magát? Két percig tudta tartani a hivatalos verziót, és aztán véletlenül elmondta, amit lehet, hogy már többen mégis tudnak december 21. előtt is? Ne feledjük, hogy Bayer Zsolt a Fidesz 5. számú tagsági könyvének tulajdonosa, és gyakran látjuk őt befolyásos fideszes politikusok, akár Orbán Viktor társaságában is.

Egyik kérdésre sem tudjuk a választ. Ön esetleg sejti?

Poll not found

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version