fbpx
4.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Bennégett egy ember a nyárlőrinci háztűzben

- Advertisement -

2020. december 12-én, szombaton reggel kigyulladt és teljes terjedelmében leégett egy tizenöt négyzetméteres, különálló, vályogfalazatú melléképület Nyárlőrinc külterületén – közölte a Katasztrófavédelem.

A kecskeméti hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók több oldalról oltották el a lángokat.

Az épületben egy ember tartózkodott a tűz keletkezésének idején, aki úgy megégett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

Nem kizárt, hogy az épületben lévő szilárd tüzelésű kályha okozta a tragédiát, de a tűz pontos keletkezési okát és körülményeit a katasztrófavédelem szakemberei még vizsgálják.

Képek az oltásról >>>

A tűzoltóság figyelmeztetése

A szilárd és vegyes tüzelésű kályhák, kandallók, kazánok használatánál kiemelt figyelmet kell fordítani a bekészített tüzelőanyag és a tüzelőfűtő-berendezés közötti megfelelő távolságra, a berendezés előtt szikrafogó tálca alkalmazására, valamint a helyes üzemeltetésre, karbantartásra!

A nem megfelelő eszköz miatt jelentős anyagi kárral és esetenként súlyos sérülésekkel járó tűzesetek alakulhatnak ki, amelyek akár tragédiával is végződhetnek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...