fbpx
29.2 C
Kecskemét
2024. június 26., szerda

FRISS HÍREK

Czira-féle sikerpropaganda találkozása a valósággal

- Advertisement -

Ahogy a nagykőrösi önkormányzat sikerpropagandájából tudhatjuk, zajlik a csapadékvíz-elvezető hálózat fejlesztése, amely során nyílt és zárt elvezető szakaszok is épülnek. A tervezett összköltség bruttó 406.206.210,– forint, amelyhez bruttó 287.114.053,– forint támogatást kapott a város.
Korábban az Önkormányzati Hírek több fényképpel illusztrálva számolt be arról, hogy a Ceglédi úton Czira Szabolcs, a Hétvezér utcában pedig Nagy Balázs tekintette meg a munkálatokat. Nem tudjuk, hogy a Tompa utcában járt-e városunk fideszes potentátjai közül valaki, ha esetleg nem, akkor mindenképpen tegye meg. Már csak azért is, hogy válaszoljon a lakosság kérdésére, miszerint miért nem azon az oldalon építették meg a csapadékvíz elvezetést, ahol csapadék is van, miért a másik, magasabb oldalon?

Ahogy ezen, a Facebookon közzétett képen is látható, bal oldalt az árok (ott van még a kivitelező szalagja is), jobb oldalt pedig a víz, amely hosszú évek óta problémát jelentve mindig azon az oldalon gyűlik össze. Ráadásul a polgármesteri hivatal műszaki irodája előtt sem ismeretlen ennek az utcának a gondja, hiszen több bejelentés is érkezett hozzájuk az itt élők részéről, munkatársaik számos alkalommal jártak a helyszínen.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Papucs, törölköző, pléd sincs biztonságban a kecskeméti strandon?

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban tapasztalható lopásokra figyelmeztető poszt terjedt el a Facebook-on. Talán javul majd a helyzet, július...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...