Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A Fidesz irodáról hívogatják a kecskemétieket, hogy oltassák be magukat

- Advertisement -

Több bejelentést kaptunk már olvasóinktól, hogy azzal hívogatják őket, hogy oltassák be magukat. Volt aki a Széchenyivárosból jelezte, hogy Salacz László fideszes országgyűlési képviselő megbízásából hívták, és kérték, hogy oltassa be magát. Erről egyébként a minap posztolt is a képviselő.

Mások a Műkertvárosból küldtek levelet nekünk, hogy azt mondták a telefonban, hogy a Fidesz nevében telefonálnak a 76/444-131-es számról. Ez a tudakozó szerint a Fidesz széchenyivárosi irodájának száma. Nagyüzemi telefonálás történhet, hiszen többször is hívtuk a számot, de folyamatosan foglalt.

Telekom.hu/online tudakozó

Olvasónk zaklatásnak vették a hívást. Egyrészt azért, mert már regisztráltak, másrészt mert nem adták oda a Fidesznek a telefonszámukat, hogy bármikor is felhívják őket. Egyik olvasónk azt is mondta, hogy el akarták kérni tőle az e-mail címét.

- Advertisement -
Exit mobile version