Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Egyetért-e azzal Lévai Jánosné képviselő, amit megoszt a Facebookon?

- Advertisement -

Orbán Viktorért már több soron indult imalánc. Tudomásunk szerint most éppen nem folyik ilyen szervezetten. Ugyanakkor egyénileg mindenki azért imádkozik, akiért vagy amiért szeretne. Egy ilyen imádkozásra buzdító posztot osztott meg Lévai Jánosné képviselő (Fidesz-KDNP) a minap. Az ima így szól:

Az Úr legyen előtted, hogy a jó utat mutassa néked!
Az Úr legyen melletted, hogy téged karjába zárjon és megvédjen a veszedelmektől!
Az Úr legyen mögötted, hogy megvédjen a gonosz cselvetésétől!
Az Úr legyen alattad, hogy felfogjon, ha elesel!
Az Úr legyen tebenned, hogy megvigasztaljon, ha szomorú vagy!
Az Úr legyen körülötted, hogy megvédjen, ha mások rád rontanak!
Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged!
Így áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap és minden időben!
Az Úr járjon át téged, hogy legyen egészséged!
ÁMEN

A felhívás azonban nem csupán magát az imát tartalmazza, hanem egy fedél alatt egy politikai állásfoglalás is a szöveg. Így pedig vallás, ima és politika keverednek egymással. A buzdítás szerint (kiemelések tőlünk):

„Sajnos, a magyarokat, mint mindig, az a média irányította, ami nem magyar kézben van. „Agymosást csinálnak” …nagyon sokan ennek a médiának dőlnek be, és nem a tényeket nézik.
Becsmérlik, befeketítik Orbánt: az „Istentelen Európai Unió”, a külföldi multik, bankok és más államok is, mint pl. USA, amelyeknek érdeke, hogy Magyarország csődbe menjen, hogy felvásárolhassák az egész országot (mint Görögországot).
Senki sem tökéletes, Orbán sem.
De a bölcs ember mérlegeli mindazt, amit elért, azzal szemben, amit elmulasztott.
Megkapta az országot: egy nagy adóssággal, erre még rájöttek a természeti csapások, mint: árvíz, a vörös iszap, a Veres pataki cián szennyezés.
Ezzel szemben megállította az ország adósságának további növekedését, védi a Kereszténységet az Unióval szemben.”
Lévai Jánosnénak levelet írtunk, hogy megtudjuk tőle, egyetért-e a felhívás imán kívüli részével. Ha igen, akkor ő maga mire alapozza azt, hogy az EU istentelen lenne, hogy meg kell védeni az EU-val szemben a kereszténységet, és, hogy az USA fel akarja vásárolni az országot. Azt is megkérdeztük tőle, hogy milyen gyakran imádkozik Orbán Viktorért.
Ha válaszol, megírjuk. Ugyanígy megírjuk azokat a válaszait, amelyeket több, mint 40 napja várunk arról a bizonyos súgásról a főépítész felé a kósafalui játszótérrel kapcsolatban. Persze, ha válaszol.
- Advertisement -
Exit mobile version