Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Oltásra hívtak kecskeméti pedagógusokat – Pfizert kapnak, akikkel beszéltünk

- Advertisement -

Érkeznek az sms-ek a kecskeméti pedagógusoknak az oltásról. Többekkel is beszéltünk, akiket április 1-jére hívtak a kórházi rendelőintézetbe. Akikkel beszéltünk, a Pfizert kapják. Egyikük sem krónikus beteg.

Néhány napja közölte a kormányzat, hogy végül csak beoltják a pedagógusokat. Orbán Viktor úgy jelentette be, hogy „sikerül előre venni” őket. Érdekvédelmi szervezetek és ellenzéki pártok is hosszú hetek óta kérik, hogy oltsák be a pedagógusokat is, de a kormányzat kitartott (még a múltkori bejelentést megelőző napokban is) amellett, hogy nem oltják őket megszervezve, majd ha regisztrálnak és rajtuk a sor, akkor megkapják a vakcinát.

Ma írtuk meg azt a 24.hu alapján, hogy amennyiben ragaszkodik a kormány az április közepi iskolanyitáshoz, akkor sok pedagógusok úgy megy vissza dolgozni, hogy a teljes védettség még nem alakul ki bennük. Sőt, sokuk csak az első adagon lesz túl bő egy héttel.

- Advertisement -
Exit mobile version