Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Az önkormányzati HIROS.HU online médiaszerkesztője az egyik kezelője a polgármester Facebook oldalának

- Advertisement -

Mint megírtuk, a kecskeméti önkormányzat közpénzen hirdeti a polgármester politikai üzenetét. A Folytatjuk szóval zárja a Nissin Foods fejlesztésének örvendő, és egyben a kecskeméti ellenzéket ekéző posztják. A Folytatjuk! a Fidesz kampányszlogene volt egy korábbi választáson. A poszt előtt arra kérte az ellenzéket, hogy hagyjanak fel a kampánnyal, mert ennek és az előválasztásnak nem most van az ideje.

Korábbi cikkünkben utaltunk egy régi írásunkra, amelyben felvetettük, hogy talán Bogdándi Ferenc (néhol Bogdándy Ferenc) kezeli a polgármester Facebook oldalát, amelyre nem jött eddig cáfolat.

Miután a Facebook rendszerében az önkormányzat által finanszírozott polgármesteri hirdetésnél egy telefonszámot is láttunk, felhívtuk azt. Bogdándi Ferenc vette fel a telefont. Ismertük korábbról is az ő számát, de kíváncsiak voltunk rá, hogy még mindig az övé-e. Miután a Facebook azt is megjeleníti, hogy három kezelője van a polgármester hivatalos oldalának, így egyet már tudunk közülük.

Bogdándi az önkormányzati hiros.hu online médiaszerkesztője

Bodgándi Ferencről már írtunk tehát korábban is. Ő az, aki az önkormányzati sajtó szerint átlátja a web pokoli bugyrait. Egy korábbi álláshirdetésben kerestek munkatársat, és a jelentkezőknél jó pont volt, ha felérnek Bogdándi képességeihez.

Tehát ő egy személyben a

  • polgármester Facebook oldalának egyik kezelője
  • az önkormányzati Hírös-Net Kft. ügyvezetője
  • az önkormányzati hiros.hu online és közösségi médiaszerkesztője

És ő volt egykor

  • a KNKSE (női kézilabda) elnöke
  • a kecskeméti polgári kör elnöke
  • a Fidesz egyik kecskeméti önkormányzati képviselője

Csakúgy, mint az előválasztásért aggódó polgármesteri posztnál, a kommentek java a hirdetett írásnál is eltűnt. A jelzett 241 hozzászólásból mi 19 darabot látunk.

Válaszokat egyelőre nem kaptunk

Bogdándi Ferenc azt kérte a telefonban, hogy kérdéseinket küldjük el neki a @hiros.hu végződésű email címére. Azonban sem tegnap a megadott időpontig, se mostanáig nem jött válasz tőle. A többi között arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen minőségben kezeli a polgármester oldalát. Van-e erre külön szerződése, megbízása, munkavizsonya, vagy az önkormányzati sajtónál végzett munkájának a részeként gondozza azt. Azt is megkérdeztük tőle, hogy ezért kap-e külön díjazást. Amennyiben később mégis válaszol, úgy visszatérünk a témára.

 

 

 

- Advertisement -
Exit mobile version