Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A Liverpoolhoz igazolt a KTE Akadémia 14 éves magyar tehetsége

- Advertisement -

A pályafutását Szegeden kezdő, U15-ös válogatott tehetség ebben a szezonban az U15-ös NB I-ben hét mérkőzésen négy gólt szerzett kecskeméti színekben.

Íme, a Kecskemét közleménye:

A 14 esztendős Farkas Csaba Patrik 2019 nyarán lett akadémiánk játékosa, ahol folyamatosan lépdelt előre, első szezonjában az U14-es bajnokságban nyolcadik helyen zárt csapatával az élvonalban, emellett bekerült a korosztályos magyar válogatottba. Az idei esztendőben az U15-ös együttesben 7 mérkőzésen 4 gólt szerzett, majd Angliában adódott hatalmas lehetőség számára, ahol a napokban a Liverpool FC hivatalosan le is igazolta.

Klubunk számára legalább akkora büszkeség ez, mint Patriknak és családjának, korábbi játékosunknak nagyon sok sikert kívánunk ahhoz, hogy a nagy múltú és jelenű angol sztárklubban is valóra váltsa céljait és álmait!

- Advertisement -
Exit mobile version