Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Czira döntött a műfüves futballpályáról is

- Advertisement -

Az egykoron, még Palai Lajos idejében tenisz klubházként épült, majd a Kőrisfa SE által is használt, több pert is megélt, önkormányzati tulajdonban lévő Ceglédi úti épület, illetve a hozzátartozó, a volt beton kézilabdapálya helyén létesített műfüves futballpálya hasznosítási pályázatáról döntött egyszemélyben Czira Szabolcs.

Az április 21-én kelt rendkívüli polgármesteri határozat szerint a műfüves futballpálya és a területhez tartozó zöldfelület bérlője a következő 5 évben a nagykőrösi székhelyű Via-Kopp International Kft., amelynek kapcsolattartója Csipő Kristóf, a MozGo Nagykőrös Sportegyesület vezetője. A havi bérleti díj 10 ezer forint + áfa.

A 184+118,2 m2 (földszint+tetőtér beépítés) hasznos alapterületű klubház és a megközelítését szolgáló zöldfelület, járda bérleti joga Szépe Tibor nagykőrösi egyéni vállalkozóé lett, aki mindezért 100 ezer forint + áfa bérleti díjat fog fizetni havonta, 5 éven keresztül.

könyvelő

- Advertisement -
Exit mobile version