fbpx
13.5 C
Kecskemét
2024. szeptember 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Csapadékvíz elvezetés margójára

- Advertisement -

Szerintem alapvetően örülni lehet, ha a városkép és funkcionális összetevői javulnak, nekem ilyen az utcai a csapadékvíz elvezető hálózat.

Megépítésével megszűnnek az utcai víztócsák, az utak széle kulturáltabb lesz, vélhetően kevésbé töredezik le, egyszóval javulhat a közlekedés, szebb lehet az utcakép! A kivitelezésbe és/vagy a tervezésbe annyi hiba csúszott a Nádor utca és a Tompa Mihály utca kereszteződésében épült csapadékvíz elvezetőnél, hogy az nincs lefedve, így a Nádor utcáról a Tompa utcára való behajtás ezen a beton elvezetőn keresztül történik. Gyakorlatilag egy épített bukkanón kell áthajtani, ami személygépkocsival is több mint kellemetlen, kerékpárral és motorkerékpárral baleset veszélyes.

Ha ez a hiányosság elhárítása folyamatban van, akkor előre elnézést kérek, ha nem, akkor ezúton is jelezzük a Nagykőrösi Polgármesteri Hivatal Műszaki osztályának, illetve mint közlekedésbiztonsági akadályt jelezzük a Nagykőrösi Rendőrkapitányság felé.

Kökény Gábor
Települési képviselő
Jobb Nagykőrösért Egyesület

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...