Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Saját apja és Jován László közösen védi az elfogott kecskeméti fiatalt

- Advertisement -

Telefonon érte el az elfogott kecskeméti 21 éves fiatal édesapját a KecsUP. Tőle tudjuk, hogy nem egyedül Jován László ügyvéd védi a terrorista cselekedetek előkészítésével gyanúsított fiút. Apjaként ő is védője, miután ő szintén ügyvéd.

Mint az édesapa elmondta, vannak fejlemények az ügyben, azonban erről még nem tudnak beszélni, különben is Jován László az, aki sajtónyilatkozatot tehet.

Jován Lászlót is elértük. Ő arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy az eddigiekhez képest nem tud újdonságot mondani, erre még legalább 2 hetet várni kell. Többek között azért, mert nem akarja nehezíteni a védői munkát, és esetleg ártani a védencének. Annyit elmondott, hogy meglátása szerint az ügyészség alapossággal közelít az ügyhöz.

A TEK-kel kapcsolatban még korábban úgy nyilatkozott Jován László, hogy nem igaz, hogy a TEK robbanószerkezetet, vagy ahhoz szükséges eszközöket talált a házkutatás során, miként erről a terrorelhárítás vezetője beszélt. Ezt hírportálunknak is megerősítette.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version